منتظران حضرت، آماده باشند

دریافت کد

مشخصات بلاگ
منتظران حضرت، آماده باشند

کـــــــــانــــــــــــــال ســــــــایــــــبـــــــری
مـهـدویـت ، جنـگ نـرم و دشـمن شنـاسی
ظـــــــهــــــــــــور نــــــــــــــیـــــــــــــــــوز
********************************
.:The World Is Waiting For Your Step:.
یا مهدی کل العالم تنتظرک فعجل یا مولای
جهـان در انتـظار تو است مهـدی جـان(عج)

آخرین نظرات
  • ۲۲ ارديبهشت ۹۶، ۰۰:۰۳ - منتظرالمهدی
    عالی بود
  • ۲۴ اسفند ۹۵، ۱۹:۳۷ - رهگذر
    تشکر

أللُهُمَّ کُن لِوَلیِّک ألحُجَّة إبنِ ألحَسَن صَلُواتُکَ عَلَیهِ وَ عَلی آبائِه فِی هذِهِ السَاعَةِ وَ فِی کُلِّ السَّاعَةِ وَلِیاً وَ حافِظاً وَ قاعِداً وَ ناصِراً وَ دَلِیلاً وً عَیناً حَتی تُسکِنَهُ أرضَکَ طَوعاً وَ تُمَطِعَهُ فیِها طَوِیلا

امتحانی برای انتخاب یاران امام زمان(ع)

شنبه, ۱۴ تیر ۱۳۹۳، ۰۵:۲۴ ب.ظ

 

  امتحانی برای انتخاب یاران امام زمان(ع)

 السلام علی دوکوهه و طلاییه ...

براساس آیه ۲۴۹ سوره بقره یاران امام عصر(ع) در امتحان های گوناگونی انتخاب می شوند؛ امام باقر(ع) در تفسیر این آیه می فرمایند: 'افرادی که تا آخر کار به طالوت وفادار ماندند، ۳۱۳ نفر بودند.'

خبرگزاری شبستان: قرآن کریم چراغی نورانی است که با وجود گذشت ده ها قرن از نزول آن هنوز مسیر حق طلبان را در طول تاریخ روشن کرده و در آینده هم چنین خواهد بود، در این کتاب آسمانی آینده ای روشن به بشریت نوید داده شده است که با سیطره دین حق و البته توسط امام حق(عج) و یاران صالحش بر تمام جهان محقق می شود.
در این سلسله مباحث مهمترین آیه های قرآنی که درباره معارف مهدویت است به ترتیب سوره های قرآنی استخراج و به نکته های هر کدام پرداخته شده همچنین در کنار هر آیه یکی از موضوع های خاص معارف مهدوی متناسب با آن آیه نیز مطرح می شود.
سوره بقره آیه 249
فَلَمَّا فَصَلَ طَالُوتُ بِالْجُنُودِ قَالَ إِنَّ اللّهَ مُبْتَلِیکُم بِنَهَرٍ فَمَن شَرِبَ مِنْهُ فَلَیْسَ مِنِّی وَمَن لَّمْ یَطْعَمْهُ فَإِنَّهُ مِنِّی إِلاَّ مَنِ اغْتَرَفَ غُرْفَةً بِیَدِهِ فَشَرِبُواْ مِنْهُ إِلاَّ قَلِیلًا مِّنْهُمْ فَلَمَّا جَاوَزَهُ هُوَ وَالَّذِینَ آمَنُواْ مَعَهُ قَالُواْ لاَ طَاقَةَ لَنَا الْیَوْمَ بِجَالُوتَ وَجُنودِهِ قَالَ الَّذِینَ یَظُنُّونَ أَنَّهُم مُّلاَقُو اللّهِ کَم مِّن فِئَةٍ قَلِیلَةٍ غَلَبَتْ فِئَةً کَثِیرَةً بِإِذْنِ اللّهِ وَاللّهُ مَعَ الصَّابِرِینَ ﴿249﴾
و چون طالوت با لشکریان [خود] بیرون شد گفت‏خداوند شما را به وسیله رودخانه‏اى خواهد آزمود پس هر کس از آن بنوشد از [پیروان] من نیست و هر کس از آن نخورد قطعا او از [پیروان] من است مگر کسى که با دستش کفى برگیرد پس [همگى] جز اندکى از آنها از آن نوشیدند و هنگامى که [طالوت ] با کسانى که همراه وى ایمان آورده بودند از آن [نهر] گذشتند گفتند امروز ما را یاراى [مقابله با] جالوت و سپاهیانش نیست کسانى که به دیدار خداوند یقین داشتند گفتند بسا گروهى اندک که بر گروهى بسیار به اذن خدا پیروز شدند و خداوند با شکیبایان است (249)

نکته ها:
1- امام باقر(ع) می فرمایند: "افرادی که تا آخر کار به طالوت وفادار ماندند سیصد و سیزده نفر بودند."
2- امام صادق(ع) فرمودند: "خداوند اصحاب موسی را به وسیله نهر آبی امتحان کرد چنانکه خدا فرمود: اصحاب قائم هم چنین امتحان خواهند شد.
3- یک مدیر باید نیروهای کارآمد را از نیروهای ناکارآمد جدا کند تا بتواند نیروهای غیر مفید را از مجموعه طرد کند زیرا حضور آنها باعث سست شدن سایر نیروها می شود.
4- برای منصوب کردن افراد به مقام و مرتبه ای گزینش و آزمایش لازم است چنانکه خداوند برای انتصاب حضرت ابراهیم به امامت او را آزمود.
5- یکی از راه های آزمایش ممنوعیت های موسمی است. راحت طلبی و عدم تحمل فشارها و سختی های موسمی و موقتی با سلحشوری سازگاری ندارد.
6- قبل از برخورد و مقابله با دشمن باید تمرین مقاومت کرد.
7- انقلابی بودن مهم نیست، انقلابی ماندن مهم است.در این ماجرا مدعی زیاد بود ولی آنان که در آزمایش موفق شدند اندک بودند.
8- ایمان درجاتی دارد.با این که گروهی همراه طالوت بودند و به او ایمان آوردند و از نوشیدن آب هم گذشتند ولی همه آن مومنان رزمنده نبودند تنها مومنانی رزمنده بودند که به لقاءالله ایمان داشتند.
9- نیروهای کیفی هر چند اندک باشند بر نیروهای کمی برتری دارند.
10- ملاک عزل و نصب ها باید اهلیت و صلاحیت افراد باشد. کلید خوشبختی جامعه بر سر کار بودن افراد لایق و رفتار عادلانه آن ها و منشا نابسامانی ها ریاست نااهلان است.
11- رعایت اصل شایسته سالاری لازم است حتی در مورد زیردستان و خداوند کسانی را که شایسته هستند سرپرستی می کند.
12- مردی از خراسان به امام صادق(ع) پیشنهاد قیام کرد و گفت: شما صدهزار نیروی مسلح دارید. امام برای آزمایش میزان فداکاری آن مرد به او فرمود: به آن تنوری که پر از آتش است وارد شو. او ترسید و عذرخواهی کرد. در این هنگام هارون مکی یکی از یاران امام وارد شد و سلام کرد. امام به او فرمود: کفش هایت را کنار بگذار و به تنور آتش وارد شو. او بدون هیچ پرسشی وارد تنور شد. امام نیز شروع به گفتگو کرد و از احوال خراسانی ها پرسید.
بعد از مدتی امام رو به مرد خراسانی کرد و گفت: برو داخل تنور را نگاه کن. او نیز چنین کرد و دید هارون مکی صحیح و سالم در تنور نشسته است. امام به او فرمود: از این شیعیان تنوری که هر چه ما گفتیم تسلیم باشند چند نفر داریم؟ وی گفت: شیعه تنوری هیچ. آری میان ادعا و عمل فاصله بسیار است.
برگرفته از کتاب "پرتوی از آیه های مهدوی" نوشته حجت الاسلام محسن قرائتی و کوشش حسن ملایی

  • سـربـــازان جنـگــــ نـرم

مکالمه دوستان (۰)

هنوز هیچ مکالمه ای ثبت نشده است

ارسال مکالمه

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی